×

Bellen of WhatsAppen

Direct even bellen of appen om de mogelijkheden door te nemen? Gezellig! Je kan mij bereiken op dit nummer: WhatsApp: 06 300 54 246 Telefoon: 06 300 54 246 Als ik niet direct de telefoon op kan nemen, dan bel ik 's avonds terug.
 Het verhaal van jullie dag in een cinematische trouwfilm.

Adembenemende beelden van een fantastische dag! Jullie dag…

Lang hebben jullie toegeleefd naar de grote dag... Maanden van voorbereiden en regelen komen samen op die ene dag. De dag verloopt gesmeerd; jullie worden overspoeld met aandacht en genieten met volle teugen. Al die fantastische indrukken zorgen ervoor dat je ’s avonds terug kan kijken op een geweldige dag.  

Om die herinneringen blijvend te maken zorgen jullie er natuurlijk voor dat er een fotograaf is die voor de prachtige plaatjes voor op de muur zorgt. Maar ook een videograaf mag niet ontbreken op jullie bruiloft. Een videograaf die er niet alleen voor zorgt dat jullie schitteren op het ‘witte doek’, maar die er ook voor zorgt dat jullie dierbare gasten een rol krijgen in jullie film. Die warme glimlach van je moeder, het typische loopje van je vader, de ooms en tantes en de vriendengroep die het feest compleet maken. Het zijn allemaal kostbare herinnering, vastgelegd op film, die ervoor zorgen dat jullie na een week, na een jaar of zelfs na 25 jaar met een warm gevoel terug kunnen kijken naar de film van jullie dag.

Neem contact op

Doel
 
Het doel is om jullie dag met prachtige cinematische beelden samen te vatten in een film van 10 tot 15 minuten. Lang genoeg om alle hoogtepunten van de dag te bevatten en kort genoeg om hem tijdens een gezellig avondje eens aan familie of vrienden te laten zien, zonder dat de aandacht verslapt. Tijdens het filmen beweeg ik me zoveel mogelijk op de achtergrond, zodat alleen jullie in het middelpunt staan van jullie mooie dag.
Werkwijze
 
De film begint met het klaarmaken van de bruid- en bruidegom en eindigt bij het feest. Uiteraard gebeurt alles in overleg, de dag op een andere manier indelen is natuurlijk geen punt. De indeling van de dag wordt enkele weken voor de bruiloft met jullie besproken, dit kan bij ons of bij jullie thuis. Op de dag zelf gaat het mij erom dat ik alle hoogtepunten op beeld heb, ik kijk niet op een uurtje meer of minder.
Resultaat
 
Binnen 6 weken na de bruiloft ontvangen jullie de film in Ultra-HD (4K) kwaliteit op een prachtige houten USB-stick. Desgewenst is de film ook op DVD te branden. Het voordeel van een USB-stick ten opzichte van DVD is dat deze een hogere filmkwaliteit kan bevatten en deze slijtvast is. Een kras op een DVD of deze verkeerd bewaren kan ervoor zorgen dat hij niet meer afspeelt. Tegenwoordig kunnen vrijwel alle televisies films vanaf een USB-stick afspelen.

Neem contact op

Leuk dat jullie interesse hebben! Heb je een vraag of wil je weten of ik beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Vul dan het onderstaande formulier in, ik neem dan snel contact met jullie op. Gewoon een mailtje sturen kan natuurlijk ook! Mijn e-mailadres is wim[a]julliedag[d]nl Probeer op tijd te reserveren, de beschikbare dagen (met name in de zomer) raken snel vol.